Un altfel de cadou de ziua mea

 

Silvia Alexe AGENT GREEN

100% Complete
1,520 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut, Galantom :)

Peste câteva săptămâni este ziua mea și as vrea ca ultima vârsta cu un 2 in fata sa o dedic unor lucruri în care cred cu tărie. Unul dintre aceste lucruri este faptul ca o educație bine făcuta la timp (și din timp) are efecte ulterioare excelente asupra propriei persoane și a mediului din afara acesteia.

De aceea, anul acesta am ales sa susțin proiectul ,,Sunt natura" prin care elevi și studenți de diferite vârste vor fi informați cu privire la impactul omului asupra naturii și ca este în puterea noastră ca acesta sa fie unul pozitiv sau negativ.

Daca te gandeai sa imi faci un cadou de ziua mea, te rog redirectionezi gestul tau catre aceasta cauza printr-o donatie.

Iti multumesc ca esti alaturi de mine! :)

 

Silvia 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

AGENT GREEN

Misiunea Agent Green este conservarea biodiversității unice a României, prin păstrarea intactă a celor mai valoroase bogății naturale, ultimele suprafețe vaste de salbaticie din Europa: oamenii tratează natura cu empatie și respect, coexistă în pace cu toate formele de viață și păstrează un mediu bogat și curat pentru generațiile viitoare.

SUSŢIN PROIECTUL

SUNT NATURĂ

SUNT NATURĂ inseamna eco-educatie pentru toate varstele. Pregatim materiale pentru fiecare ciclu scolar, facem workshopuri online si din toamna mergem, speram, in scoli. 

Scopul programului educational Agent Green este inzestrarea elevilor din toate nivelurile de studiu, de la prescolari la liceeni si a studentilor cu acele cunostinte care sa genereze atitudini proactive pozitive fata de mediul inconjurator in ansamblul sau.

In prima luna am ajuns la peste 750 de elevi care stiu acum mai multe despre mediu, si ne pregatim pentru urmatorii 5000. Implica-te si tu daca esti de acord ca eco-educatia este solutia pe termen lung!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

Veeam team

320 RON
La multi ani din partea colegilor
29 Jul 2020

Anonymous

150 RON
26 Jul 2020

Emilia

50 RON
25 Jul 2020
La multi ani sanatosi cu zambete multe, sanatate si iubire!!! Te pup cu dor si te imbratisez!!!!
25 Jul 2020
25 Jul 2020

Andrees

150 RON
Pupoi x 3 ❤️
25 Jul 2020
25 Jul 2020
200 RON
25 Jul 2020
17 Jul 2020
14 Jul 2020
La multi ani, Silvia!! ...si mult succes mai departe, cu fundraising-ul :)
13 Jul 2020

Anonymous

150 RON
13 Jul 2020
Silvia Alexe : AGENT GREEN
Un altfel de cadou de ziua mea