SUNT NATURĂ

Programul educational Agent Green porneste de la viziunea organizatiei: Romania, o tara unde oamenii trateaza natura cu empatie si respect, coexista in pace cu toate formele naturale de viata si au atins acel grad de constiinta pentru a pastra apa, aerul si solul curate pentru generatiile viitoare.

Programul pune accent pe legatura si interdependenta dintre oameni, animale si natura si isi doreste sa fie un ghid indrumator in imbunatatirea calitatii mediului inconjurator, bazat pe responsabilitatea pe care o aveam fata de acesta. Consideram educarea tinerei generatii de o importanta decisiva in viitorul planetei.

Ce inseamna mediul inconjurator, cum ne putem implica in protejarea lui, cit de mult este afectat acesta de alegerile noastre in calitate de consumatori, cum se transforma o samanta intr-o padure, cum si de ce se defriseaza padurile, cum traiesc animalele salbatice si domestice, cum impartim cu acestea aceeasi planeta si multe alte subiecte vor putea fi teme de discutie.

Prezentarile sunt adaptate in functie de nivelul de studiu al elevilor – scoala primara, gimnaziala si liceu si flexible pentru a raspunde interesului si nevoilor diferitlelor grupuri, iar pe masura ce proiectul avanseaza, vom dezvolta materiale atractive pentru fiecare categorie de varste. Singura certitudine este ca ne dorim sa punem ceva extrem de valoros in bagajul viitoarei generatii: respectul si grija pentru natura si pentru toate formele de viata.

Avem nevoie de suma de 20 000 de lei pentru a produce materialele pentru toate ciclurile primare - cele 4 brosuri a cate 12 lectii fiecare - inclusiv foto-video, impreuna cu restul materialelor de promovare ale programului. 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

16

Suma:

1,770 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: SUNT NATURĂ

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

1,770 RON

Suma:

3

Galantomi:
16 Donatii

Pagini fundraising

Pași pentru generațiile următoare, tu doneaza si noi mergem

Daca si tu vrei sa ajuti tinerii sa pretuiasca natura, am o provocare pentru tine!   Pentru cei ce doneaza peste 50 de lei si locuiesc in Bucuresti s

5,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Un altfel de cadou de ziua mea

Salut, Galantom :) Peste câteva săptămâni este ziua mea și as vrea ca ultima vârsta cu un 2 in fata sa o dedic unor lucruri în care cred cu tă

1,000 RON Target
1,520 RON Suma
12 Donatii
100% Complete

Daruiesc ziua mea de nastere programului educational EcoGreen

Cred ca singura solutie reala de a mai salva planeta este generatia tanara. Doar atunci cand copiii si tinerii vor avea valorile de mediu intiparite i

4,000 RON Target
250 RON Suma
4 Donatii
6.25% Complete