AGENT GREEN

AGENT GREEN

SUNT NATURĂ

Status: Fundraising

SUNT NATURĂ inseamna eco-educatie pentru toate varstele. Pregatim materiale pentru fiecare ciclu scolar, facem workshopuri online si din toamna mergem, speram, in scoli. 

Scopul programului educational Agent Green este inzestrarea elevilor din toate nivelurile de studiu, de la prescolari la liceeni si a studentilor cu acele cunostinte care sa genereze atitudini proactive pozitive fata de mediul inconjurator in ansamblul sau.

In prima luna am ajuns la peste 750 de elevi care stiu acum mai multe despre mediu, si ne pregatim pentru urmatorii 5000. Implica-te si tu daca esti de acord ca eco-educatia este solutia pe termen lung!

[ Show more ]

1,770 RON

Sumă:

1

Galantomi:

16

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Programul educational Agent Green porneste de la viziunea organizatiei: Romania, o tara unde oamenii trateaza natura cu empatie si respect, coexista in pace cu toate formele naturale de viata si au atins acel grad de constiinta pentru a pastra apa, aerul si solul curate pentru generatiile viitoare.

Programul pune accent pe legatura si interdependenta dintre oameni, animale si natura si isi doreste sa fie un ghid indrumator in imbunatatirea calitatii mediului inconjurator, bazat pe responsabilitatea pe care o aveam fata de acesta. Consideram educarea tinerei generatii de o importanta decisiva in viitorul planetei.

Ce inseamna mediul inconjurator, cum ne putem implica in protejarea lui, cit de mult este afectat acesta de alegerile noastre in calitate de consumatori, cum se transforma o samanta intr-o padure, cum si de ce se defriseaza padurile, cum traiesc animalele salbatice si domestice, cum impartim cu acestea aceeasi planeta si multe alte subiecte vor putea fi teme de discutie.

Prezentarile sunt adaptate in functie de nivelul de studiu al elevilor – scoala primara, gimnaziala si liceu si flexible pentru a raspunde interesului si nevoilor diferitlelor grupuri, iar pe masura ce proiectul avanseaza, vom dezvolta materiale atractive pentru fiecare categorie de varste. Singura certitudine este ca ne dorim sa punem ceva extrem de valoros in bagajul viitoarei generatii: respectul si grija pentru natura si pentru toate formele de viata.

Avem nevoie de suma de 20 000 de lei pentru a produce materialele pentru toate ciclurile primare - cele 4 brosuri a cate 12 lectii fiecare - inclusiv foto-video, impreuna cu restul materialelor de promovare ale programului.