Salvezi ursi si oameni de ziua mea

 

Gabi Paun AGENT GREEN

12.17% Complete
1,217 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
14
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am investigat si am scos la lumina cazul ursului Arthur pentru ca imi doresc sa schimb in bine soarta altor animale care ar putea avea aceeasi soarta.

Cred in solutii simple care pot proteja vietile oamenilor si sa tina ursii departe de gospodariile oamenilor. Imi dedic mare parte din timp pentru a proteja habitatul animalelor salbatice, dar anul acesta de ziua mea doresc sa ajut 5 familii de localnici din judetul Covasna care traiesc langa padure, iubesc ursii si nu doresc sa fie si ei impuscati. M-au rugat sa ii ajut sa isi instaleze garduri electrice si le-am promis ca ii voi ajuta cu bani pentru instalatie si montaj. Ei mi-au promis ca vor intretine instalatia.

La randul meu, te rog si pe tine sa ma ajuti sa ii ajut si in felul acesta sa salvam ursii de la ucidere prin impuscare.

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Asa ca anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere acestei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

AGENT GREEN

Misiunea Agent Green este conservarea biodiversității unice a României, prin păstrarea intactă a celor mai valoroase bogății naturale, ultimele suprafețe vaste de salbaticie din Europa: oamenii tratează natura cu empatie și respect, coexistă în pace cu toate formele de viață și păstrează un mediu bogat și curat pentru generațiile viitoare.

Proiectul RANGER GREEN a debutat într-o zonă în care gradul de alertă era maxim: vânătoare, tăieri, atacuri de urs.  Astăzi, nu se mai vanează, pădurea este în Catalogul Național al Pădurilor Virgine, patrulată permanent și păzita cu ajutorul tehnologiei, iar atacurile de urs scad pe măsura ce proiectul avansează. 

Proiectul pilot a fost un succes, am reusit sa cream o zona model.

Ajută-ne sa cumparam garduri electrice, tomeberoane anti-urs si tehnologie care sa protejeze padurea!  Impreuna putem transforma din nou ursul intr-o mandrie nationala!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

14 Donații

La Multi Ani! Sa ramai mereu la fel precum te stiu de atatia ani 🤗
07 May 2021

Anonymous

100 RON
07 May 2021

Anonymous

30 RON
07 May 2021

La multi ani!

150 RON
07 May 2021

Anonymous

75 RON
07 May 2021
07 May 2021
07 May 2021
07 May 2021

Anonymous

40 RON
07 May 2021
Susțin astfel de acțiuni din toată inima!
07 May 2021
Spor mult, Gabi!
07 May 2021
La mulți ani
07 May 2021
07 May 2021

Anonymous

30 RON
06 May 2021
Gabi Paun : AGENT GREEN
Salvezi ursi si oameni de ziua mea