SALVEAZĂ PĂDURILE PRIMARE ȘI SECULARE

Vai de poveste pe care nici nu îndrăzneam să le pătrundem, munți impunători, inaccesibili, adevărate oaze de sălbăticie pierd în fiecare zi lupta în făța comercializării naturii.

Protejarea pă̆durilor primare și seculare este esențială̆ pentru viitorul nostru comun.


Mai avem, estimativ, cel puțin jumătate de milion de hectare de păduri seculare și primare, locuri unice în lume, care nu beneficiază în acest moment de nicio protecție. 

Investigăm, expunem, propunem schimbări legistlative, lucrăm cu autoritățile, sesizăm în instanță, educăm publicul, implicăm comunitatea națională și internațională de ONGuri, societatea civilă – facem tot posibilul să salvăm de la tăiere aceste locuri magice, adevate laboratoare științifice, pe care suntem datori să le conservăm pentru binele planetei și al generației următoare. 

Avem nevoie de 25 000 de lei pentru proiectul Salvați pădurile primare și seculare/ Save Paradise Forests. Folosim banii pentru investigatii, deplasari pentru activitati de lobby si reportaje media, campanii de informare si actiune, mobilizarea societatii civile si cpntinuarea presiunii pe autoritati pentru a proteja cele mai valoroase paduri din România. Dacă și tu iubești natură pură și crezi că trebuie să conservăm pădurile minunate ale României, dă-ne un semn! 

Îți mulțumim pentru că îți pasă!

[ Show more ]
Galantomi:

0

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2020

In beneficiul: SALVEAZĂ PĂDURILE PRIMARE ȘI SECULARE

Vă așteptăm să vă imbogățiți pasiunile și talentele adaugându-le o latură caritabilă pe Galantom.

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii

Pagini fundraising